úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

Za koupelemi v radonové vodě jezdí lidé z celého světa
Ptáme se

Za koupelemi v radonové vodě jezdí lidé z celého světa

Lázně Jáchymov jsou proslulé svými radonovými koupelemi, díky kterým se řadí ke špičce v oblasti péče o pohybový aparát. Péče o zdraví je důležitou součástí každé ženy a úspěšné podnikatelky v tom netvoří výjimku. Léčebné lázně Jáchymov jsou proto partnerem Ocenění Českých Podnikatelek právě z oblasti zdraví a péče o tělo. Na otázky nám odpovídala ředitelka Jana Vaňková.

V čem jsou Léčebné lázně Jáchymov výjimečné?

Do Jáchymovských lázní jezdí lidé z celého světa zejména za unikátní procedurou – koupelemi v radonové vodě. Radon je inertní plyn, který vyvěrá v krušnohorských hlubinách a rozpouští se v podzemních pramenech. Při radonové koupeli je klient vystaven energetické sprše radonových alfa-částic. Ty spouští řetězec fyziologických reakcí, které tiší bolesti, zlepšují hybnost kloubů, prokrvení a hojení.

Jaká je vaše filozofie?

Cílem každé společnosti je spokojený klient. U nás dodáváme – zdravější klient. Stejně jako empirické vědecké studie potvrzují prokazatelný léčebný účinek radonové vody, tak i naše individuální dotazníky pravidelně potvrzují zlepšení zdravotního stavu našich hostů. Lázně Jáchymov jsou jedinečné. Naprostá většina hostů se do našich lázní opakovaně vrací. Desátý, dvacátý i třicátý pobyt v Lázních Jáchymov není výjimkou, rekordmanem je pak klient, který nás navštívil padesátkrát. Díky tomu můžeme říci, že své hosty dokonale známe a oni znají nás.

Kdy je nejlepší období vaše lázně navštívit?

Naše lázně jsou v Krušných horách. Drsná ale při tom krásná příroda nabízí úžasné scenérie v každém ročním období. Klienti tak kromě unikátní léčby využívají polohy lázní v Krušných horách k vycházkám, cyklovýletům, lyžování i běhání na běžkách.

Připravujete nějakou novinku?

V prosinci 2014 byla otevřena zcela nová lanovka, která vede z Jáchymova na Klínovec. Lyžaři tak v celém InterSkiregion Fichtelberg – Klínovec mohou využít 33 km sjezdových tratí všech obtížností. Klienti našich lázní mohou pro své výlety lanovky využít po celý rok. Od hotelu je ke spodní stanici lanovky je přiveze pendlbus. Pro svou aktivní dovolenou mohou nyní klienti volit ubytování v nově zrekonstruovaném Penzionu Dagmar v Jáchymově. Kromě ubytování v penzionu nabízíme stravu formou výběrové polopenze i využití wellness (sauna a whirpool).

Jaké nabízíte doplňkové služby v teplých dnech podzimu?

Jsme připraveni na pobyty pro rodiny s dětmi i cyklisty. Kromě okolní přírody, kam se hosté mohou vydat individuálné či v rámci skupinových výletů, nabízíme tenisový kurt, minigolf nebo aktivity v Aquacentru Agricola.

minigalerie k článku Za koupelemi v radonové vodě jezdí lidé z celého světa minigalerie k článku Za koupelemi v radonové vodě jezdí lidé z celého světa minigalerie k článku Za koupelemi v radonové vodě jezdí lidé z celého světa minigalerie k článku Za koupelemi v radonové vodě jezdí lidé z celého světa minigalerie k článku Za koupelemi v radonové vodě jezdí lidé z celého světa
Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013