úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

Do budoucna připravujeme nové služby pro podnikatele a podnikatelky.
Podporujeme podnikatelky

Do budoucna připravujeme nové služby pro podnikatele a podnikatelky.

Proč se společnost MasterCard již několik let zapojuje do projektu Ocenění Českých Podnikatelek - OCP jsme se zeptali Terezy Jankové, Marketingové ředitelky MasterCard Europe pro Českou a Slovenskou republiku.

V rámci soutěže podporujete ženy podnikatelky. Máte ve svém portfoliu nějaké produkty určené právě této cílové skupině?

Ženám podnikatelkám nabízíme MasterCard® ELITE program, který je určen držitelkám prestižních karet MasterCard World, Gold, Platinum a MasterCard World Elite. Pro členy MasterCard ELITE programu jsou připraveny slevy a benefity ve vybraných restauracích, módních značkových obchodech, beauty & wellness centerech a u mnoha dalších partnerů nabízejících atraktivní zboží či služby na těch nejlepších adresách. Dále mohou členky a členové programu výhodně využívat luxusního letištního salonku MasterCard Lounge na letišti Václava Havla či 24hodinové asistenční centrum.

K využití těchto benefitů stačí platit za nákupy v partnerských obchodech programu MasterCard ELITE prémiovou kartou MasterCard a předložit při placení identifikační kartu ELITE programu, kterou zájemci obdrží od své banky.

Jak jsou ženy obecně důležité pro business MasterCard? Jaký je podíl žen na transakcích s platebními kartami?

Podíl žen na transakcích platebními kartami MasterCard je shodný s muži. Ženy ovšem představují velmi zajímavý segment z hlediska nových technologií. Častěji než muži nakupují online, využívají finanční aplikace a dříve adaptují novinky v platbách např. bezkontaktní či mobilní platby. V business prostředí roste podíl žen disponujících prémiovou kartou, i to je trend, který dlouhodobě pozorujeme.

Je i tohle jeden z důvod proč jste v OCP?

Do budoucna připravujeme nové služby pro podnikatele a podnikatelky v ČR. OCP je tak pro nás výborná příležitost osobně se s nimi setkat a poznat jejich potřeby. Nové služby pak můžeme lépe designovat dle přání našich klientů.

 

Tereza Janková pracuje ve společnosti MasterCard Europe od počátku roku 2007. Mezi její pole působnosti spadá především příprava a plánování marketingových kampaní, výzkumů, podpora PR aktivit společnosti a koordinace marketingu klíčových partnerů.Dříve, než nastoupila do společnosti MasterCard, pracovala na pozici Channel Marketing Specialist ve společnosti Vodafone CZ. V letech 2003 – 2005 zastávala pozici Account Coordinator v reklamní a marketingové agentuře PPD Services s.r.o.Vystudovala fakultu Multimediálních komunikací na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Aktivně se věnuje sportu, především golfu, volejbalu, beach volejbalu a badmintonu. Ráda cestuje, jezdí do hor - v létě i v zimě, tráví čas s přáteli a psem Rockym.

Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013