úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

Vítězku „Ceny za inovativní řešení“ jsme v Allianz pojišťovně vybírali již podruhé
Podporujeme podnikatelky

Vítězku „Ceny za inovativní řešení“ jsme v Allianz pojišťovně vybírali již podruhé

Proč Ivana Pospíšilová?

Vítězku „Ceny za inovativní řešení“ jsme v Allianz pojišťovně vybírali již podruhé. V mezidobí, které nastalo po předání první ceny, jsme tedy měli zdánlivě dostatek času připravit se na tu spoustu neotřelých nápadů, kterými se firmy českých podnikatelek – a podotkněme, že plným právem – začaly znovu chlubit hned po vyhlášení nového ročníku. Brzy jsme však pochopili, že i přes důkladnou psychickou přípravu bude výběr nové vítězky opět velice náročný. Potvrdilo se nám, že ve vodách českého byznysu se pohybuje více obdivuhodně schopných žen, než by se možná mohlo na první pohled zdát.

Allianz pojišťovna vstoupila do soutěže s přesvědčením, že zviditelnění silných osobností a firem, které se v Ocenění českých podnikatelek umístí na žebříčku těch nejlepších, je maximálně žádoucí zejména vzhledem k inspirující podnikatelské odvaze, kterou mohou předat dál. Konkrétně naše kategorie je specifická tím, že kromě výjimečných schopností sledujeme i nové nápady, hledáme vizionářky. A to paní Pospíšilová se svou firmou PROBET splňuje takříkajíc na „jedničku s hvězdičkou“.

Společnost PROBET, s.r.o., vstoupila na trh v roce 1995. Od té doby se paní Pospíšilové z obyčejné betonářské společnosti podařilo vybudovat inovátorskou firmu, která se dnes zabývá kompletní výstavbou betonáren, mísíren pro nestandardní typy betonů, ale také vývojem nových technologií a dodávkou takzvaných betonářských specialit, jako je například trezorový beton. Ve výrobě tohoto materiálu, ve kterém se beton mísí s ocelovými drátky, nemá firma podle slov její majitelky konkurenci v celé střední Evropě.

PROBET si již za léta své působnosti na českém trhu dokázal v inovacích vybudovat jistou tradici. Technologické novinky, které firma přivádí na trh, jsou navíc nejen unikátní z hlediska funkčnosti, významnou nadstavbou je skutečnost, že řada z nich je orientovaná na ekologická řešení. Firma například v roce 2010 vyvinula a uvedla do provozu první technologickou linku na výrobu omítkových směsí se zapracováním drceného odpadního polyuretanu. Ten by jinak skončil na skládkách nebo ve spalovnách.

Kromě toho, že paní Pospíšilová může být vzorem pro řadu podnikatelek ve své odvaze pouštět se do nových věcí, má tak zásluhu i na zlepšování našeho životního prostředí. Allianz pojišťovně bylo nesmírným potěšením ocenit společnost, která může udávat směr nejen firmám ve svém oboru, ale i mimo něj.

Video medailonek s představením podnikání paní Pospíšilové naleznete zde.

Allianz pojišťovna je součástí předního světového pojišťovacího koncernu Allianz SE. Na český trh vstoupila v roce 1993 a během svého působení v České republice se vypracovala mezi tři největší české pojišťovny. Začínala s nabídkou životního pojištění, pojištěním majetku občanů, od roku 1995 nabízí také havarijní pojištění. V roce 1999 se stala jednou ze 12 pojišťoven, které začaly nabízet povinné ručení. Dnes svou šíří produktů uspokojí jak privátní, tak firemní zákazníky.

Více informací zde.

minigalerie k článku Vítězku „Ceny za inovativní řešení“ jsme v Allianz pojišťovně vybírali již podruhé minigalerie k článku Vítězku „Ceny za inovativní řešení“ jsme v Allianz pojišťovně vybírali již podruhé minigalerie k článku Vítězku „Ceny za inovativní řešení“ jsme v Allianz pojišťovně vybírali již podruhé minigalerie k článku Vítězku „Ceny za inovativní řešení“ jsme v Allianz pojišťovně vybírali již podruhé minigalerie k článku Vítězku „Ceny za inovativní řešení“ jsme v Allianz pojišťovně vybírali již podruhé minigalerie k článku Vítězku „Ceny za inovativní řešení“ jsme v Allianz pojišťovně vybírali již podruhé
Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013