úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

Naučte se číst mezi řádky
Události

Naučte se číst mezi řádky

Letos se do židle hosta 17. Klubového setkání OCP v Miele Gallery posadila generální ředitelka a předsedkyně představenstva největšího tuzemského vydavatelství Ringier Axel Springer CZ, paní Libuše Šmuclerová. Drobná elegantní žena, která svá mnohá ocenění nevnímá jako směrodatná pro její osobní štěstí. „Neměla jsem a nemám život nastavený tak, abych směřovala k nějakým úspěchům. Nemám pěvně stanovené, kde chci být například za 5 let a nikdy jsem to tak mít ani nechtěla,“ říká. Podstatnější je podle ní zodpovědnost. Za lidi kolem sebe, za výsledek. To je kritérium, které se snaží aplikovat na všechno. „Nesnažte se být dobrým režisérem. Když budete točit dobré filmy, budete jím. Přijde to samo.“ S touto filozofií přistupuje i ke svým studentům na Akademii žurnalistiky a nových médií, kterou založila s cílem zvednout prestiž novinářského povolání jako takového a vychovat si budoucí zaměstnance z řad studentů. Jedením z přidaných bonusů je také profesní i osobnostní růst jejich současných zaměstnanců. „Neznám lepší trénink, než když si někdo musí připravit vlastní prezentaci na vlastní práci, protože si toho zformuluje tolik, co nikdy jindy,“ vysvětluje Libuše Šmuclerová.

Ona sama nemá potřebu vnímat rozdělení na mužsko ženský svět. Přítomným dámám popřála úspěch, i když ona sama to vnímá tak, že je přece normální, když žena něco dokáže a něco ustojí, v něčem je úspěšná. Nemělo by to být vnímáno jako něco nenormálního. Snad, když si ženy začnou více uvědomovat své dosažené úspěchy, tomu tak v budoucnu bude.

autor: Petra Křapová, PR Manager Agentura Helas

 

minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky minigalerie k článku Naučte se číst mezi řádky
Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013