úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

Mediální trénink pro vítězky OCP
Aktuality

Mediální trénink pro vítězky OCP

12. února jsme pro loňské vítězky 7. ročníku OCP připravili MEDIÁLNÍ TRÉNINK, který věnovala prestižní mezinárodní mediální agentura OGILVY PUBLIC RELATIONS WORLDWIDE. Trénink v sobě kombinoval jak mediální teorie, tak praktický trénink rozhovoru na kameru se zpětnou vazbou za přítomnosti odborníků a jak je i z fotografií patrné, dámy si celodenní školení opravdu užily.

Lektoři mediálního tréninku:

Martin Lokšík
Pedagog na katedře žurnalistiky IKSŽ FSV UK, kde se specializuje na oblast praktické výuky televizního zpravodajství. Dlouhodobě se věnuje systematické lektorské činnosti a externí odborné spolupráci s Redakcí zpravodajství ČT Praha, je režisérem na ČT 24. V současné době se věnuje novým metodám žurnalistické práce v televizním zpravodajství po nástupu digitálních technologií.


Dita Stejskalová

Managing Partner Ogilvy Public Relations, spoluzakladatelka Ogilvy Public Relations v České republice. Kromě konzultací klientům v oblasti public relations se věnuje mediálním a komunikačním školením, pomáhá Kontu BARIÉRY a Nadaci BONA. Je spoluautorkou knih „Strategie firemní komunikace“ a „Marketing zdravotnických zařízení“. Je aktivní mentorkou v programu „Odyssey“ pro ženy manažerky.


Hana Shánělová
Hana Shánělová je dlouholetou moderátorkou ČRo1 – Radiožurnálu. Její hlas znají posluchači zejména z odpoledního vysílání. Několik let působila také jako televizní moderátorka. Hanka se věnuje profesionální výuce rétoriky, prezentačních schopností a hlasové výchovy. Vystudovala divadelní fakultu AMU, obor tvořivé drama se specializací na techniku řeči, hlasovou výchovu, komunikaci a rétoriku.

minigalerie k článku Mediální trénink pro vítězky OCP minigalerie k článku Mediální trénink pro vítězky OCP minigalerie k článku Mediální trénink pro vítězky OCP minigalerie k článku Mediální trénink pro vítězky OCP minigalerie k článku Mediální trénink pro vítězky OCP minigalerie k článku Mediální trénink pro vítězky OCP minigalerie k článku Mediální trénink pro vítězky OCP minigalerie k článku Mediální trénink pro vítězky OCP minigalerie k článku Mediální trénink pro vítězky OCP
Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013