úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

Nebojte se své podnikání rozšiřovat a posouvat dál
Úvodník

Nebojte se své podnikání rozšiřovat a posouvat dál

Vážené dámy,

Hlavní obchodní sezóna se rozjíždí a ekonomika nám letos opravdu přeje. Po letech opatrnosti a ekonomických poklesů spotřebitelská důvěra roste a podnikání se daří. Zároveň finišuje i příprava 8. ročníku Ocenění českých podnikatelek, jehož má ČSOB čest být partnerem. Od začátku roku jsme potkali mnoho inspirativních podnikatelek během klubových i regionálních setkání a už teď se velmi těšíme na finalistky. Velmi oceňujeme nejen jejich nápady, ale především píli, vytrvalost a nadšení, s kterým budují svoje firmy, motivují své spolupracovníky a působí na své okolí tam, kde podnikají. Těšíme se na finálový výběr a držíme palce všem postupujícím.

V zářijových termínech nás čekají dvě Regionální setkání podnikatelek 0ČP v regionech – v Plzni a Českých Budějovicích. Řeč bude o omezení podnikatelských rizik, o tom, jakými způsoby nám mohou zákazníci platit, ale především bude prostor pro seznamování, sdílení zkušeností a hledání podnikatelských partnerství. Věříme, že si uděláte čas a společně strávené odpoledne pro vás bude příjemným a přínosným vytržením z každodenních povinností.

V letošním ročníku bouráme stereotypy a inovujeme, proto se přimlouvám, využívejte svého vlivu na své okolí a příkladem vaší firmy vytvářejte prostor pro slušné podnikání s nápady. Je velmi povzbuzující a přínosné vidět přínos relativně malých firem na život v relativně velkých městech. I v projektu ČSOB „Hledá se obchod“ máme příležitost vidět skvělé podnikatelské nápady a podpořit rozjezd podnikání v mnoha městech České republiky. Projekt byl spuštěn letos na jaře a v anketě hlasovalo přes 27 000 lidí. Jejich podněty slouží firmám a živnostníkům jako indicie, zda by měli v daném místě naději na úspěch.

Věřte si a nebojte se své podnikání rozšiřovat a posouvat dál. Vy máte nápady a tah na bránu, s prostředky pro rozvoj firmy vám může pomoci i vaše banka. V tuto chvíli vám ale především přejeme dobrou podnikatelskou sezónu, podnikatelské nápady a výdrž při jejich realizaci a těšíme se na podzimní inspirující setkání!

Michaela Lhotková,

ředitelka Segmentu Firemního bankovnictví ČSOB

Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013