úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

Pět tipů jak chytře využívat chytrý telefon pro práci
Microsoft radí

Pět tipů jak chytře využívat chytrý telefon pro práci

  1. Práce s dokumenty a dalšími soubory odkudkoliv – S kontrolou a úpravami důležitých dokumentů nemusíte čekat na to, až budete u svého počítače. Díky systému Office Mobile můžete dokument jednoduše otevřít, upravit a sdílet přímo v telefonu.

  2. Na schůzce a přitom stále v terénu – Fyzickou nepřítomnost na důležité schůzce vyřešíte s chytrým telefonem jednoduše prostřednictvím audio či videokonferenčního hovoru, třeba pomocí nástroje Microsoft Lync. Pokud jste na wi-fi, nepotřebujete ani datový tarif a můžete se připojit i v zahraničí.

  3. Sdílejte dokumenty s kolegy na dálku – Potřebujete sdílet důležitý dokument se svými kolegy a máte u sebe jen chytrý telefon? Stačí jej přímo z telefonu uložit do online úložiště (například OneDrive), a kolegové jej mohou kdykoliv upravovat a společně na něm pracovat.

  4. Elektronický poznámkový blok – Veškeré poznámky ze schůzek, zápisy i nápady máte kdykoliv u sebe ve OneNote - v počítači, tabletu či telefonu (na všech platformách). Pokud vybraný sešit sdílíte se svými kolegy či obchodními partnery, máte okamžitě k dispozici i veškeré jejich změny a nápady.

  5. Neustálý přístup k podnikovým aplikacím odkudkoli – S mobilním telefonem máte nyní přístup i k různým podnikovým aplikacím, jako je například CRM online. Ať jste kdekoliv, budete mít vždy přístup k aktuálním informacím o zákaznících, fakturách, projektech, výrobě apod.

Příklady technologií, které umožňují spolupráci a sdílení na dálku, najdete na www.microsoft.cz/odkudkoli, sekce Technologie a nástroje.

Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013