úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

Miele si velmi váží všech žen, které dokázaly vybudovat mimořádně úspěšné firmy takřka z ničeho
Podporujeme podnikatelky

Miele si velmi váží všech žen, které dokázaly vybudovat mimořádně úspěšné firmy takřka z ničeho

Od počátku své existence klade Miele důraz na poctivou práci, inovace a odpovědnost ke spolupracovníkům, zákazníkům, obchodním partnerům i životnímu prostředí. Svým přístupem, nejlépe charakterizovaným mottem „Immer besser – Vždy lepší“, se snaží o rozvoj korektního podnikatelského prostředí.

Výrobou vysoce kvalitních přístrojů pro domácnosti i profesionální provozy, jako jsou např. nemocnice, hotely a restaurace, Miele usnadňuje a zpříjemňuje každodenní nezbytné domácí i pracovní činnosti nejen podnikatelkám a manažerkám na celém světě.

Miele si velmi váží všech žen, které dokázaly vybudovat dnes mimořádně úspěšné firmy takřka z ničeho, dávají pracovní příležitosti tisícovkám zaměstnanců a jsou tak významnou ekonomickou silou. Pozitivní příklady jsou v dnešní době plné všeobecné skepse velmi důležité. Mohou inspirovat další podnikatele a manažery v jejich aktivitách a přispívat tím ke kultivování ekonomického a podnikatelského prostředí v České republice. I to je důvodem, proč se firma Miele stala hrdým partnerem prestižního Ocenění českých podnikatelek.

Kvalita je pro Miele vždy na prvním místě, což potvrzují výsledky prestižních spotřebitelských testů po celém světě. V nezávislém domácím dTestu zvítězily v průběhu necelého roku hned dvě pračky a jedna sušička Miele a vysavače Miele byly ve čtenářské anketě označeny jako nejspolehlivější.

Aktuálně přichází Miele se zcela novou generací vestavných spotřebičů. Generace 6000 opět překonává představy o přístrojích pro domácnost vysokým důrazem na komfort, intuitivnost a především snadnost přípravy pokrmů. Miele tak opět potvrzuje pověst jedinečného inovátora a trendsettera. Řada PureLine nabízí několik barevných variant, které dokonale dotvoří jakýkoliv interiér a přizpůsobí se všem vašim požadavkům. Vybírat lze z nerezového provedení s tmavě černým sklem, dramatického obsidiánově černého pro hloubku a eleganci nebo minimalistického briliantově bílého. Barevnou škálu doplňuje harmonická a přirozená havana hnědá. Příznivci klasického designu a prvotřídních kulinářských zážitků si jistě oblíbí přísně geometrické tvary řady ContourLine.

V roce 2014 se zákazníci mohou těšit na novou řadu praček a sušiček, které svými technologickými inovacemi, praktickými funkcemi a programy představují zcela novou dimenzi v péči o prádlo.

A na závěr jedna lahůdka. Revoluční řešení pro všechny, kteří si chtějí usnadnit žehlení - Miele FashionMaster. Ostatně přijďte se přesvědčit nebo navštivte naše stránky www.miele.cz a o přednostech našich produktů se dozvíte více.

Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013