úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

Severská hvězda - objednejte si svou testovací jízdu s VOLVO XC60
Podporujeme podnikatelky

Severská hvězda - objednejte si svou testovací jízdu s VOLVO XC60

Moderní žena toho dnes musí hodně zvládnout – práce, děti, rodina… Chce-li být ve všech svých rolích úspěšná, musí se mezi nimi umět rychle pohybovat. K tomu potřebuje výkonný a bezpečný vůz, na nějž se může spolehnout v každé situaci.

Volvo má pro takový případ ideální řešení. Automobil, který nabízí všechny výhody praktického rodinného crossoveru, je zárukou bezpečí a jistoty a zároveň elegantním doplňkem. Vůz, který se svými moderními technologiemi a systémy téměř dotýká budoucnosti. Volvo XC60.

Tento všestranný crossover je zářným příkladem vytříbeného severského designu. Progresivně moderní prvky působí příjemně svěžím, neotřelým dojmem. Zároveň ale zůstávají zachovány linie a elementy pro značku charakteristické, a tak je toto Volvo snadno identifikovatelné, dokonce i – díky typickým koncovým světlům – v noci.

Interiér, jemuž dominuje tradiční plovoucí středová konzole, nezapře svůj skandinávský původ: čisté linie, nevtíravý luxus, maximální pohodlí a sofistikované technologie. Špičkové materiály a prvotřídní zpracování už zákazníky Volva nepřekvapí, stejně jako jízdní komfort pohodlných sedadel na všech pozicích; vášnivé řidičky pak mohou zvolit sportovní sedadla s výrazným bočním vedením.

Mezi novinky pro modelový rok 2015 patří volitelné dekorativní obložení interiéru v barvě Piano Black, otočné ovládací prvky středové konzoly připomínající krásný šperk a bezrámové vnitřní zpětné zrcátko. Je libo více individuality? Sáhněte po luxusním provedení interiéru Inscription, jež vás uchvátí jemnou kůží – na čalounění sedadel, na volantu či hlavové opěrce – a dalšími detaily a prvky, od prahových lišt po dekorativní dřevěné obložení. Na sportovnější typy pak čeká verze XC60 R-Design s dynamičtějším charakterem interiéru i exteriéru.

Zvýšená jízdní pozice, velkorysá světlá výška a nejlepší podvozek ve své třídě vám umožní mít situaci při jízdě plně pod kontrolou. A pokud by vás obchodní cesty či rodinná dovolená zavedly do drsnějších končin, v nebezpečném terénu vaše řidičské schopnosti pojistí pohon všech čtyř kol nebo volitelný systém pro sjíždění prudkých svahů.

Máte-li práce nad hlavu a obchodní záležitosti musíte řešit i za jízdy, oceníte nové online řešení Sensus Connect: přímo ve voze se můžete připojit k internetu, cloudovým službám či různým aplikacím přes svůj smartphone nebo prostřednictvím volitelně dostupného řešení Volvo On Call (v ČR od roku 2015). Díky této aplikaci se můžete ke své XC60 připojit i na dálku, zkontrolovat její stav, odemknout či zamknout dveře nebo třeba za chladných dní spustit dopředu vyhřívání.

A protože pro Volvo vždy bylo, je a bude jednou z hlavních priorit bezpečí, ani u XC60 nechybí celá plejáda tradičních i novinkových bezpečnostních prvků sdružených pod hlavičkou IntelliSafe. Díky novému systému aktivního přepínání dálkových světel nemusíte střídat mezi potkávacími a dálkovými světly. Systémy City Safety reagující na náhlé zabrzdění vozidla před vámi, hlídání mrtvého úhlu (BLIS) či technologii detekce chodců a cyklistů netřeba představovat, jejich účinnost tu však byla ještě vylepšena. Po setmění vám cestu v zatáčkách ukážou natáčecí aktivní světlomety a jistě oceníte systém varování před křížením cesty jiným vozidlem nebo tzv. oko navíc, tedy systém detekce dopravního značení.

Zkrátka a jednoduše: ve Volvu XC60 máte komfort a bezpečnost zaručeny, ať už jste na cestě do práce, nebo domů.

Objednejte si svou testovací jízdu na www.volvocars.cz.


Technické údaje
Volvo XC60 představuje jedinečnou kombinaci výkonu a spotřeby, která směle konkuruje těm nejlepším SUV v kategorii vyšší střední třídy. Nové dvoulitrové motory Drive-E navíc zajištují silný výkon a rychlost při výrazném snížení emisí CO2 – ať již zvolíte manuál, nebo novou 8stupňovou automatickou převodovku Geartronic. Benzínové Drive-E motory T6 a T5 to vytáhnou až na 306, respektive 245 koní a max. točivý moment 400, respektive 350 Nm; dieselový motor D4 Drive-E dosáhne díky inovativní technologii vstřikování i-ART síly až 180 koní při 400 Nm točivého momentu.

minigalerie k článku Severská hvězda - objednejte si svou testovací jízdu s VOLVO XC60 minigalerie k článku Severská hvězda - objednejte si svou testovací jízdu s VOLVO XC60 minigalerie k článku Severská hvězda - objednejte si svou testovací jízdu s VOLVO XC60 minigalerie k článku Severská hvězda - objednejte si svou testovací jízdu s VOLVO XC60 minigalerie k článku Severská hvězda - objednejte si svou testovací jízdu s VOLVO XC60 minigalerie k článku Severská hvězda - objednejte si svou testovací jízdu s VOLVO XC60 minigalerie k článku Severská hvězda - objednejte si svou testovací jízdu s VOLVO XC60 minigalerie k článku Severská hvězda - objednejte si svou testovací jízdu s VOLVO XC60 minigalerie k článku Severská hvězda - objednejte si svou testovací jízdu s VOLVO XC60
Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013