úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

 Když chceme, tak dokážeme všechno
Úvodník

Když chceme, tak dokážeme všechno

Když jsem úplně na začátku mého působení v projektu OCP procházela dotazníky jednotlivých uchazeček, těšila jsem se na setkávání s ženami podnikatelkami, které se dokázaly prosadit v nelehkém světě byznysu.

Když jsem se s některými setkala, nacházela jsem mnoho pracovní i osobní inspirace v příbězích, které by mnohdy stály za zfilmování a divák by snad ani nevěřil, že tohle a takhle se opravdu stalo.

Když jsme společně s kolegy v projektu OCP vybrali vítězky všech kategorií a já měla možnost v celku nahlédnout na naše společné dílo, cítila jsem se báječně a představovali si, jak se asi budou cítit ty, které budou oceněné.

Když jsem se účastnila tiskové konference a viděla „nanečisto“ všechny vítězky a jejich natočené medailonky, začala jsem cítit obrovskou pokoru před vším tím, co ty ženy dokázaly.

A když jsem tleskala v rámci galavečera ženám vítězkám, dmula jsem se pýchou a zároveň měla spolu s nimi knedlík v krku z toho, jak krásné věci jsme se mohli zúčastnit..

Hodně věcí v životě začíná „Když-tak“. Mimo jiné i to, že když chceme, tak dokážeme všechno. V rámci projektu OCP jsem byla u toho a moc za to, i Heleně Kohoutové, děkuji.

Šárka Dolanská, regionální ředitelka pro oblast Praha ve společnosti Allianz, a.s.

Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013