úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

Rozhovor s Petrou Pavičovou, manažerkou společenské odpovědnosti společnosti T-Mobile, nejen o projektu Rozjezdy roku
Podporujeme podnikatelky

Rozhovor s Petrou Pavičovou, manažerkou společenské odpovědnosti společnosti T-Mobile, nejen o projektu Rozjezdy roku

Proč jste přijali partnerství v projektu OCP?

V prvé řadě jsme ocenili zajímavý nápad agentury Helas sdružovat ženy podnikatelky v jednom klubu, a umožnit jim tak vzájemně se potkávat a sdílet své zkušenosti. Protože jsou podnikatelé našimi hlavními zákazníky a sdílení informací a obecně jakákoliv komunikace je oblast, kterou primárně našimi produkty podporujeme, dávalo nám zároveň smysl se společně podílet na podpoře této komunity. Podnikatelky tímto partnerstvím získají nejen značnou podporu, ale i možnost podílet se na produktovém rozvoji nabídky společnosti T-Mobile.

Znáte nějakou ženu, podnikatelku, kterou oceňujete vy?

Samozřejmě, znám jich mnoho. Pokud bych měla některé jmenovat, tak to v prvé řadě budou Margareta Křížová, Petra Kovandová, Eva Štěpánková, Beáta Rajská, Linda Vavříková nebo třeba Blanka Matragi.

V rámci služeb T-Mobile, máte nějakou novinku, kterou byste ráda doporučila našim podnikatelkám?

Určitě mohu doporučit jakýkoliv produkt :-), ale asi tím nejnovějším se zajímavým přínosem právě pro podnikatelky je Sjednocená komunikace. Domnívám se totiž, že vybrat tu správnou formu komunikace je klíčem k úspěchu porozumění a kvalitní spolupráce s dalšími lidmi. Bohužel v dnešní přetechnizované době je plejáda nástrojů tak široká, což ve výsledku téměř znemožňuje jejich efektivní využití. Toto by ale měl napomoci řešit právě náš produkt. Sjednocuje kontakty, zjednodušuje využití různých nových technologií od uspořádání videokonferencí, sdílení plochy počítače nebo vybraných aplikací na mobilní telefony a tablety, rychlé zasílání zpráv (i hromadných), sdílení souborů. To vše intuitivně na pár kliků. Funkce zobrazení přítomnosti ukazuje automaticky stav kolegů na základě jejich činností. Víte například, že právě telefonuje, je na schůzce, odešel na krátkou přestávku, nepřeje si být rušen nebo není v práci. Podle toho pak volíte ten nejlepší způsob komunikace.

Těch možností a přínosů je daleko více. Rádi zájemcům vlastnosti tohoto a dalších produktů předvedeme na některém z klubových setkání.

Mohla byste přiblížit váš projekt Rozjezdy roku? Co tento projekt spojuje s naším OCP?

Jedná se o projekt, který se zaměřuje na podporu začínajících regionálních podnikatelů (živnostníků). Tento rok jsme měli již jeho čtvrtý ročník, který byl opět velice úspěšný. V rámci tohoto projektu nejen oceňujeme začínající podnikatelské projekty, ale zároveň se snažíme spolu s dalšími partnery sdílet s účastníky naše zkušenosti. Realizujeme rovněž regionální semináře, kde prezentujeme témata důležitá pro start a rozvoj podnikání, napomáháme navazování obchodních vztahů a následně se snažíme šířit povědomí o kvalitních českých podnikatelích i mezi širokou veřejností.

S OCP nás spojuje nejen to, že v Rozjezdech je mezi účastníky převážná většina žen, navíc je tu i stejný cíl, a to podporovat a zviditelňovat české podnikatele.

Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013