úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

Buďme na sebe hrdé, pomáhejme si a mějme radost ze života
Úvodník

Buďme na sebe hrdé, pomáhejme si a mějme radost ze života

Vážené dámy,

ráda bych Vám v závěru roku letošního popřála vše nejlepší do roku následujícího. Mnoho radosti, spokojenosti, zdraví a pracovních úspěchů a samozřejmě krásné Vánoce a pěkné vánoční svátky.

Protože tímto rokem skončí další ročník projektu Ocenění Českých Podnikatelek, bylo pro mě zajímavé se podívat se na to, co jsme dokázali. Za 6 let soutěže porota vybírala z celkového počtu 53.555 podnikatelek, kdy v semifinále soutěžilo 1.121 žen, ze kterých vzešlo 170 finalistek a následně 52 vítězek s nejlepšími ekonomickými výsledky. Vedle toho, že v rámci projektu vyhledáváme ekonomicky zdravé a úspěšné firmy, velmi silně si zakládáme na vytváření osobních vztahů a osobní komunikaci. Hovoříme o nejen hodnotách, ale i o osobní a společenské odpovědnosti.

V poslední době jsem měla možnost seznámit se se zajímavými statistikami. Například, že veškerá obchodní rozhodnutí v USA jsou ovlivněna ženami zhruba z 83%. V České republice tomu odpovídá hodnota 63%. V České republice také utratí ženy týdně více než muži, a to 9 miliard korun.

Milé dámy, nejen toto potvrzuje, že jsme, ať přímo nebo nepřímo, zásadními nositelkami všech rozhodnutí týkajících se financí. Nejen proto na sebe buďme hrdé, pomáhejme si a mějme radost ze života.

Ještě jednou vám všem přeji vše dobré a velice se těším na další budoucí setkání a přátelství.

S úctou Vaše

Helena Kohoutová

Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013