úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

MIELE v práci i doma na plný výkon
Podporujeme podnikatelky

MIELE v práci i doma na plný výkon

U málokoho zřejmě patří vysávání mezi oblíbené činnosti. Všichni ale chceme, aby náš dům či byt byl vždy uklizený a čistý a kvalitní vysavač je v tomto případě samozřejmostí.

Stejně jako je tomu v případě dalších spotřebičů, budou muset být od září 2014 také vysavače opatřeny energetickými štítky. Ty ukazují základní údaje o spotřebě energie, účinnosti nebo hlučnosti. To však není jediná novinka, která se vysavačů týká. Jejich výkon bude omezen na 1600 W. Pokud tedy toužíte po přístroji s vyšším výkonem, měli byste si pospíšit.

Jedním ze skutečných šampionů mezi vysoce výkonnými přístroji je vysavač Miele S5 Power. Ten se pyšní motorem s výkonem až 2 200 W a vysoce efektivním filtračním systémem, který je tvořen kvalitním filtrem Air Clean, motorovým filtrem, a originálním sáčkem HyClean s automatickým uzávěrem a objemem 4,5 l. Přístroj disponuje bohatou výbavou (přepínatelná univerzální podlahová hubice, integrované 3dílné příslušenství – hubice na vysávání spár a na čalouněný nábytek, sací štětec, nerezová teleskopická trubice). Pro specifické požadavky je možné dokoupit např. podlahový kartáč Parquet Twister (na parkety a další citlivé podlahy), turbokartáč k odstraňování nopků, vlasů a zvířecích chlupů nebo ruční turbokartáč pro komfortní čištění čalouněného nábytku a interiéru auta. Filtrační účinky lze také zvýšit filtrem Active AirClean (s aktivním uhlím, pohlcuje pachy, ideální pro majitele domácích zvířat) nebo filtrem HEPA AirClean pro alergiky na domácí prach (filtruje i nejjemnější částečky prachu). A navíc je testován na životnost 20 let.

Pro každodenní vysávání nabízí Miele nově dalšího pomocníka a ideální doplněk pro S5 Power– robotický vysavač Scout RX1. Ten je na rozdíl od jiných přístrojů vybaven velmi přesnou a systematickou navigací Smart Navigation. Gyro senzor a kamera na víku zabezpečují orientaci v místnosti. Vysavač spolehlivě vyčistí i těžce dostupná místa a okrajové části. Jistě oceníte také technologii rozpoznání nábytku, schodů a dalších překážek, díky níž předejdete nepříjemným kolizím či pádu vysavače ze schodů. Robot Miele Scout RX1 dokáže efektivně vysávat také v rozích a podél stěn. Díky nastavení času může vysávat i v době, kdy nejste doma. Je také vybaven dvoustupňovým AirClean filtrem, s nímž je vzduch po vysávání v místnosti čistší než předtím. Dálkové ovládání umožňuje pohybovat robotem přesně podle vašich požadavků, spustit ho můžete během pár vteřin pouhými dvěma dotyky na dotykovém displeji či dálkovém ovládání.

Své nové pomocníky pro úklid si můžete přijít prohlédnout a vyzkoušet do showroomů Miele v Praze a Brně nebo u obchodních partnerů Miele. Další údaje najdete na www.miele.cz.

minigalerie k článku MIELE v práci i doma na plný výkon minigalerie k článku MIELE v práci i doma na plný výkon minigalerie k článku MIELE v práci i doma na plný výkon minigalerie k článku MIELE v práci i doma na plný výkon minigalerie k článku MIELE v práci i doma na plný výkon minigalerie k článku MIELE v práci i doma na plný výkon minigalerie k článku MIELE v práci i doma na plný výkon minigalerie k článku MIELE v práci i doma na plný výkon
Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013