úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

Proběhl největší festival pro ženy v ČR
Aktuality

Proběhl největší festival pro ženy v ČR

Cosmopolitan Executive Helas Ladies Club, ve kterém se scházejí i finalistky Ocenění Českých podnikatelek, se zúčastnil největšího festivalu pro ženy v ČR. Festival Woman&Life se stejně jako dámský klub řadí k fenoménům s významným společenským přesahem a nabízí ženám tvůrčí inspiraci pro jejich plnohodnotnější život a rozvoj. Stánek Cosmopolitan Executive Helas Ladies Club upoutal pozornost mnoha návštěvnic Průmyslového paláce v pražských Holešovicích, kde festival proběhl.

„Sledujeme podobné cíle, a proto jsme se rozhodli vzájemně se podpořit,“ říká zakladatelka dámského klubu Helena Kohoutová.

Program festivalu spojoval osvětu, zábavu i nákupy. Na hlavním pódiu vystoupily hudební skupiny, tanečníci, ale i koučové z oborů sebepoznávání, motivace a rozvíjení ženského potenciálu. Návštěvnice festivalu se mohly setkat z osobnostmi z řad umělců, vrcholového sportu, módními tvůrci a řadou odborníků. A samozřejmě se mohly do mnoha aktivit samy zapojit.

Na seminářích se ženy dozvěděly řadu užitečných informací z oblastní jako je osobní rozvoj, životní styl, zdraví a jeho prevence, psychologie, komunikace, výživa a stravování, obezita a hubnutí, těhotenství, mateřství, rodičovství, výchova a partnerské vztahy, vzdělávání, kariéra, postavení žen nebo alternativní pohled na život. Setkaly se s autory knihy a prezentací vystavovatelů, kteří vystoupili ve spolupráci s lékaři, kouči, sdruženími a známými osobnostmi, jako jsou například Dominik Hašek, Jiří Langmajer, Jaroslava Procházková, Daniela Drtinová a mnoho dalších.

V prodejních stáncích čekala bohatá nabídka kosmetických produktů, produktů a služeb péče o tělo, biopotravin, zdravé výživy, dietní stravy, ženské a dětské literatury, didaktických pomůcek, vzdělávacích kurzů, fitness&wellness, módních oděvů a doplňků či šperků. Zdarma byli k dispozici odborníci připravení poradit v oblasti partnerských a rodinných vztahů, výživy a zdraví.

Hravé ženy se také mohly zúčastnit mnoha soutěží o věcné a zážitkové ceny.

Ani takto komplexní festival nemůže postihnout tajemství ženy ve své úplnosti, určitě se však podařilo obsáhnout velkou část složitého ženského světa a zahájit tradici s poselstvím inspirace a rozvoje.


Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013