úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

PŘIPRAVUJEME XX. KLUBOVÉ SETKÁNÍ OCP
Aktuality

PŘIPRAVUJEME XX. KLUBOVÉ SETKÁNÍ OCP

Téma: MÁTE ŠESTÝ SMYSL?

Termín: 16. září 2014 od 16.00 hodin
Místo: Buddha-Bar Hotel Prague, Jakubská 649/8, Praha 1
Čestní hosté:

PETR SCHÜTZ
ředitel dealerského úseku Allianz
Významnou úlohu současného života hrají nejnovější technologie. Tušili jste, že i přístroje mají šestý smysl? Nový telematický systém Šestý smysl vás přesvědčí a překvapí.


EVŽEN CEKOTA
prestižní a uznávaný kouč, lektor, inspirátor a katalyzátor
ve své práci se intenzivně věnuje vědeckým a filozofickým poznatkům z oblasti neurologie, lingvistiky, psychologie, přesvědčování a vlivu, a to s ohledem na potřeby člověka a jeho rozvoj

JAN MÜHLFEIT
Chairman Europe Microsoft Corporation
Zodpovídá za styky s vládami, podniky, klíčovými partnery a akademickou sférou, jak po celé Evropě tak i na globální úrovni. V roce 1994 obdržel cenu Microsoft President's Award for Excellence. V roce 2006 byl jmenován Vice President EMEA pro korporátní a vládní strategii. Zastává funkci spolu-předsedy v Evropské společnosti pro elektronické dovednosti a je členem rady AIESEC, největší mezinárodní studentské organizace, která pomáhá objevovat a rozvíjet potenciál mladých. Jan Mühlfeit je členem rady Národního muzea ČR. Během uplynulých dvaceti let obdržel několik veřejných ocenění za přínos v IT a sociální oblasti včetně ceny „Nejlepší manager České republiky“ za rok 1999, cenu „Česká hlava“ za reprezentaci České republiky v zahraničí a byl třikrát jmenován IT osobností roku.

JANA ŠILEROVÁ
duchovní
V letech 1999 - 2013 byla olomouckou biskupkou Církve československé husitské a stala se tak jedinou ženou na postu první ženy v biskupském úřadu v postkomunistické Evropě. V letech 2001 - 2007 byla členkou Rady České televize.

*Setkání mají omezenou kapacitu, proto budou přednostně registrovány bývalé účastnice soutěže, vítězky a již přihlášené letošní finalistky. Letošním semifinalistkám doporučujeme včasnou registraci Děkujeme za pochopení.

 

Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013