úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

Auto patří k nástrojům hojně využívaným k obchodní činnosti
Podporujeme podnikatelky

Auto patří k nástrojům hojně využívaným k obchodní činnosti

Značka VOLVO je symbolem kvality a bezpečnosti, symbolem dostupného luxusu. Pro rok 2013 jste se stali partnerem OCP. Jakým způsobem můžete ženám pomoci, jak je podpořit?

Auto patří k nástrojům hojně využívaným k obchodní činnosti. Protože je Volvo luxusní značkou, která umožňuje svému majiteli versatilitu a zároveň vysoký komfort z hlediska jízdních a uživatelských vlastností, rádi bychom nabídli a seznámili ženy, které hodně cestují a zároveň oceňují bezpečnost s našimi modely. Je velmi důležité, aby vůz splňoval požadavky na vysoký komfort, bezpečnost a také praktičnost, která je nezbytná pro úspěšnou obchodní činnost a to modely Volvo jednoznačně splňují.

Které vozy jsou ženami nejvíce oblíbené?

Model XC60 je jednoznačně naším nejoblíbenějším vozem a to hlavně mezi našimi zákaznicemi. Pro svoji versatilitu, praktičnost, kompatibilitu a s hezkým designem je jasnou volbou mezi ženami – matkami/ podnikatelkami.

Vaši klienti a nově i finalistky projektu Ocenění Českých Podnikatelek mají možnost využít Vaší již tradiční ŠKOLY SMYKU. Proč jí vlastně pořádáte?

Školu smyku pořádáme již pátým rokem , jako součást Volvo věrnostního programu, kam zveme naše nové zákazníky. Hlavním cílem Školy smyku je představit Volvo systémy názorně v praxi a vysvětlit jak fungují bezpečnostní prvky a technologie. Jde o velmi dobrou formu presentace modelu zábavnou a přesto naučnou formou.

Sylva Webster je Marketing Manager českého zastoupení dovozce osobních automobilů Volvo, ve firmě pracuje již dvanáctým rokem, kde si vyzkoušela několik marketingových pozic a také přes rok pracovala na Evropském zastoupení značky.

minigalerie k článku Auto patří k nástrojům hojně využívaným k obchodní činnosti  minigalerie k článku Auto patří k nástrojům hojně využívaným k obchodní činnosti  minigalerie k článku Auto patří k nástrojům hojně využívaným k obchodní činnosti  minigalerie k článku Auto patří k nástrojům hojně využívaným k obchodní činnosti  minigalerie k článku Auto patří k nástrojům hojně využívaným k obchodní činnosti  minigalerie k článku Auto patří k nástrojům hojně využívaným k obchodní činnosti  minigalerie k článku Auto patří k nástrojům hojně využívaným k obchodní činnosti  minigalerie k článku Auto patří k nástrojům hojně využívaným k obchodní činnosti  minigalerie k článku Auto patří k nástrojům hojně využívaným k obchodní činnosti  minigalerie k článku Auto patří k nástrojům hojně využívaným k obchodní činnosti  minigalerie k článku Auto patří k nástrojům hojně využívaným k obchodní činnosti  minigalerie k článku Auto patří k nástrojům hojně využívaným k obchodní činnosti
Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013