úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

MasterCard podporuje podnikatelky
Podporujeme podnikatelky

MasterCard podporuje podnikatelky

Podnikat s MasterCard se vyplatí

Společnost MasterCard s radostí podporuje aktivity českých podnikatelů a společností, a proto připravila jedinečný program Business Selection, který mohou využívat držitelé firemních karet MasterCard Business a Corporate vydaných u partnerských bank*. V rámci programu získají řadu slev a výhod využitelných nejen v podnikání, ale i v soukromém životě. Jakmile se stanete členem programu Business Selection, nemusíte již řešit, kdo vám doručí vaše zásilky, kam si zajdete s obchodními partnery na oběd či kde uspořádáte nejbližší odbornou konferenci. Díky bohaté nabídce programu získáte slevy ve špičkových hotelech, vyhlášených restauracích, u přepravních služeb či vozidel taxi. Ani tam ale výhody programu nekončí! Člen programu může nechat zdarma doručit květiny třeba manželce do kanceláře nebo potěšit kolegy voňavou kávou a lahodnými koláčky při dlouhém odpoledním jednání. Pro kvalitnější trávení volného času, kterého má většina podnikatelů a obchodníků nedostatek, nabízí program jazykové pobyty se slevou, zvýhodněnou MultiSport kartu pro vstupy do více než 650 sportovišť a relaxačních zařízení po celém území republiky nebo službu hospodyně.

Další přidanou hodnotou je i nonstop pomoc v případě nouze, do níž se může dostat každý z nás. Možná některou ze situací již znáte… Při služební cestě či dovolené jste píchli uprostřed noci pneumatiku? V kanceláři prasknou trubky a údržbář má zrovna dovolenou? Kupujete nemovitost a nemáte potřebné právní zázemí? Nebo chcete jen zamluvit místo v oblíbené restauraci? S tím vším vám rádi pomohou asistenti Business Selection, kteří jsou na telefonu dvacet čtyři hodin denně sedm dnů v týdnu.

V neposlední řadě si MasterCard uvědomuje, jak je důležitá kvalitní prezentace na obchodním jednání a ušetření každé možné minuty. Proto poskytuje vstup do salonků na letištích v Praze a ve Vídni, takže si každý může před namáhavou cestou odpočinout, dát si šálek výborné kávy nebo vyřídit poslední emaily před nástupem do letadla.

*V programu jsou registrovány následující bankovní domy: Raiffeisenbank a.s., LBBW Bank CZ, a.s., Komerční banka a.s., Československá obchodní banka a.s., Česká spořitelna a.s., Sberbank CZ, a.s., Equa bank a.s., Commerzbank AG, PPF banka a.s.

Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013